USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  JPY ¥  AUD $

Fortrolighedspolitik

Fortrolighed
Vi er forpligtet til at beskytte vores kunders privatliv. Vær sikker på, at alle oplysninger om kunder ikke vil blive videregivet til tredjeparter, bortset fra dem, der opfylder leveringen eller en nødvendig proces for at kontrollere ordren eller betalingen. & Nbsp; Ved at afgive en ordre hos os accepterer du os at indsamle og bruge personlige oplysninger om dig som angivet nedenfor i overensstemmelse med denne politikerklæring. Eventuelle ændringer af disse vilkår vil blive offentliggjort her, så du altid bliver informeret om indsamling og brug af dine personlige oplysninger.

Sikker Socket Layer (SSL) , for at behandle sikker online kreditkort transaktion. Dine betalingsoplysninger er krypterede og kan ikke læses, da de rejser over internettet. Kreditkortnumre findes ikke i klar tekst på vores hjemmeside.


Indsamling og brug af personlige data

Vi indsamler forsendelsesoplysningerne for din ordre, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og alt andet nødvendigt. Dette er nødvendigt for os at behandle og fufill din ordre. & Nbsp;

Og så bruger vi din e-mail-adresse til at sende dig & nbsp; sporingsoplysningerne, når vi sender det ud. & Nbsp;

Derudover kontakter vi dig via e-mail eller telefon, hvis der er problemer med opfyldelsen af ??din ordre. & Nbsp;

Endelig kan vi lejlighedsvis sende dig en e-mail med opdateringer af vores ankomster eller kampagner, hvis du nogensinde har hentet en ordre fra os. Du kan når som helst klikke på afmeldingslinket, hvis du ikke vil modtage det.

(Du kan afmelde dig ved at bruge linket fra et e-mail-nyhedsbrev eller din personlige abonnementsindstilling efter log ind.)

& nbsp;


Tredjeparter
De oplysninger, du giver os, vil ikke blive solgt til tredjepartsorganisationer; De må kun deles med det formål at behandle din valgte ordre som beskrevet ovenfor. Vores websted kan indeholde links til og fra andre hjemmesider, annoncører og tredjeparter. Ved at følge disse links skal du også se, at hjemmesider har privatlivspolitikker, da vi ikke accepterer noget ansvar eller ansvar for disse politikker.


Unøjagtigheder og korrektioner
Vi tilstræber at holde dine personlige data nøjagtige og opdaterede. Hvis du bliver opmærksom på fejl eller unøjagtigheder, bedes du kontakte os via e-mail: Cindy2.pan@outlook.com

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9