USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  JPY ¥  AUD $

Forsendelse & Returnerer


• International fragt håndteres af Air INTERNATIONAL EMS Express Company inden for en uge, leverer normalt.
• Alle ordrer er forsikret for det fulde købsbeløb og kan spores på EMS hjemmeside eller DHL.
• Alle internationale forsendelser sendes via EMS Express, primært i detailhandel, mens i engros, kontakt os nu, vores feedback klik nu! Derfor kan du nyde gratis forsendelse og stor rabat, der tilbyder dig udenfor detailhandel. Spar flere penge nu og nyd ægte helt ny kvalitet.
• Vi er en professionel online-forhandler og samarbejder med EMS, der udtrykker langsigtet, forsendelsesordre og leverer ret til at lave din dør. Sørg for at du er hjemme, når pakkerne bliver ankommet.
• Alle pakker sendes i en anden kasse !!
• Efter bestilling har du mulighed for at tjekke din email her for at få ordrebekræftelse, og du kan også bestille online ved hjælp af bottonen "Order Tracking" på vores hjemmeside!
Returpolitik
• Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "Hvad du ser på vores hjemmeside, er hvad du får i 7 dage". Før du nyder nem udvekslings- og returpolitik, skal du betale os returforsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage. Alle varer skal returneres til os i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort.
• Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger her. Vi lover dig om den rigtige ordrepakke. Så hvis du returnerer de rigtige varer til refusion: Alle returnerede varer er genstand for et antal genoprettelsesgebyr. Forsendelses- og administrationsafgifter refunderes ikke.
• Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved retur eller udveksling af ordrepakke, du er ansvarlig for fragt og håndtering. Vi anbefaler også, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen sikkerhed, fordi vi ikke er ansvarlige for tabte forsendelser.
• Alle returnerede varer skal sendes til den fragtadresse vi sender til dig, når du får vores feedback her!
Utwisselingen
• Vi byder på udveksling i en anden størrelse eller farve inden for 7 dage efter at have accepteret den originale ordreseddel. Kontakt os venligst med dit bestillings-id, og et af vores teammedlemmer hjælper dig. Hvis du vil bytte varer til en anden stil, vil du returnere dine varer til en refusion * (som pr. Returpolitik) og placere en ny ordre for den stil du foretrækker.
• Du skal kontakte os, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande skal returneres til os i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.
• Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for fragt- og håndteringsomkostningerne for at sende de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen sikkerhed, fordi vi ikke er ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsafgifter refunderes ikke. Levering og afgifter refunderes ikke.
Ordreafbestilling
• Afbestilling af en ordre skal anmodes om inden afsendelsen af ??ordren. Da vi behandler alle ordrer hurtigst muligt inden for 6-8 timer efter bestilling, kan vi ikke altid annullere en ordre efter at den er blevet indsat. Jeg håber du kan forstå disse vigtige applikationspunkter. Annullering efter at ordren er afsendt vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Returpolitik.
Venlig note: Hvis du ikke modtog dit 10-cifrede sporingsnummer inden for 3 dage efter din bestilling, kan din mail-server muligvis have set det som spam. I så fald bedes du kontakte os for hjælpesporingsordrer.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9